Custom Resita Festival 2019 - Copilul minune al Resitei

     Nu am postat de ceva vreme, si cred ca acum a venit vremea sa imi zic si eu parerea despre Custom Resita, dupa ce s-au linistit disputele pro si contra .

          Am sa  va prezint Custom Resita Festival 2019 prin ochii mei, chiar daca nu am reusit sa particip in toate zilele.         Cred ca Custom Resita Festival , nu a fost doar un festival. A fost o confirmare a faptului ca un oras, indiferent cat e de mic este se poate reinventa pe baza unui eveniment (aici ma refer la Garana, Bontida, Buzard, Periam, Sambata de Sus), fie el cultural sau de alta natura.


Eu vad Custom-ul ca un fel de “copil minune” din familia Resitei. 


O  familie in care nu conteaza ca esti muncitor sau doctor, it-ist sau electrician, o familie de care te bucuri cand revi acasa, daca esti plecat.

Cand vi la Custom esti parte din familia de roakeri fie latosi sau spicluiti, care zambesc, povestesc, socializeaza, iar daca nu esti de-al locului sigur te va adopta marea familie a Resitei.
“De la cel cu barba sura pana la cel cu tata in gura” s-au bucurat de atmosfera, de muzica de la Custom. Sper ca pustii din fotografiile mele, in viitor sa fie ei cei care pun umarul la cresterea acestui “Copil al Resitei”

       Vad Custom-ul ca pe un loc in care familiile sa se bucure de clipe impreuna, altfel decat in cotidianul obisnuit si agitat, 

Mai vad Customul ca pe un loc, in care sa poti vedea trupe pe care le vezi doar la tv, sa auzi live cum suna rockul si sa simti atmosfera prieteneasca a unui festival in adevaratul sens al cuvantului.
                                          ROCKABELLA
                                          
                                          GANDUL MATEI

                                          ALTAR

                                          ALTERNOSFERA

                                          DORO

                                          THE RASMUS

                                          CELELALTE CUVINTE

                                          BABAY ELVIS

                                          MELTING DICE

                                          CAMERA 101


       Eu ii felicit pe organizatori pentru curajul de a realiza tehnic si logistic acest “Copil al Resitei”, si promit ca si la anul voi mai da o raita sa va arat si voua ce se intampla la Custom Resita Festival .    


Niciun comentariu: